layoutelementlayoutelement
 
Teaterfestival
Foto: Hanne Nielsen

Billetter

Billetter til alle forestillinger på Horsens Teaterfestival er gratis.

Vi opfordrer til, at du bestiller billet for at sikre dig plads til de forestillinger, du og dine kollegaer, venner eller familie gerne vil se.
 
Halvdelen af alle teaterbilletter er reserveret til formidlere. Den anden halvdel er reserveret til børn, unge, familier og andre interesserede. 

Billetter bestilles på vores nye billet- og programplatform.
  
Billetbestilling for formidlere fra d. 19. juni til 2. september
Formidlere kan bl.a. være teaterkontaktlærere, bibliotekarer, kulturkonsulenter, repræsentanter fra teaterforeninger, kulturhuse, teatre og andre der køber forestillinger eller arrangerer kulturbegivenheder. Læs mere her.

Billetbestilling for børn, unge, familier og andre interesserede fra lørdag d. 18. august til 2. september
Husk at både børn og voksne skal have billetter. Læs mere her.

Aldersgrænser

Forestillingernes aldersgrænser er sat for at sikre, at alle får en god teateroplevelse – både det enkelte barn og de øvrige i salen. Teatrene har stor erfaring med at vurdere, hvilke alderstrin forestillingerne egner sig til. Vi opfordrer derfor til, at aldersgrænserne bliver overholdt – og gør opmærksom på, at man risikerer at blive afvist i døren, hvis man ikke er gammel nok.

Omvendt er der flere af forestillingerne, særligt ungdomsforestillingerne, der også kan ses af voksne. En forestilling, hvor aldersgruppen er sat til eksempelvis 13 år+, betyder derfor, at den er uegnet for børn/unge under 13 år - men at alle over, kan få sig en rigtig skøn oplevelse, også selvom man er en del år ældre.

Billetudlevering på Horsens Ny Teater
Bestilte billetter skal afhentes samlet senest en time før den første forestilling i din bestilling.
Hvis billetterne ikke er afhentet annuleres hele bestillingen, og billetterne gives fri, så andre interesserede kan få glæde af dem.
 
Uafhentede billetter frigives løbende gennem festivalweekenden, ligesom billetter, der ikke er bestilt på forhånd, kan afhentes i festivalens billetudlevering på Horsens Ny Teater.
Læs mere her.
 
Udendørs forestillinger
Der skal ikke bestilles billetter til udendørs forestillinger – bare duk op.

Indholdsansvarlig Maria Suh, masu@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk