layoutelementlayoutelement
 
Connie Tronbjerg og Kenneth Gall er fremadrettet med til at lægge forestillingsprogrammet på Horsens Teaterfesival

Udskiftning i dramaturgiatet

11. november 2016

Connie Tronbjerg, skuespiller mm. på Teater Møllen og Teater Hunds administrator Kenneth Gall indtræder i Horsens Teaterfestivals dramaturgiat.

Connie Tronbjerg har som skuespiller været en del af det kunstneriske ensemble på Teatret Møllen i Haderslev siden 1985 - med enkelte afstikkere til Carte Blanche i Viborg og Teatret Gruppe 38 i Aarhus. Connie afløser Peter Seligmann, skuespiller og teaterleder i teater2tusind, som har været et en del af festivaldramaturgiatet og programlægningen til de seneste fire festivaler. 
Der er rullende udskiftning i dramaturgiatet, så der kommer løbende nye ansigter og nye øjne til. I år har dramaturgiatet dog en dobbelt-udskiftning, idet Marie Rosendahl Chemnitz grundet arbejde har måtte stoppe før tid i Horsens' festivaldramaturgiat.

 

Derfor siger vi også velkommen til Kenneth Gall, producent og administrator i Teater Hund. Kenneth er netop vendt tilbage til Teater Hund efter et par år som projektleder og konsulent hos Scenit. Kenneth er uddannet folkeskolelærer og har en diplomuddannelse i kulturledelse.

Arbejdet frem mod Horsens Teaterfestival 2017 er så småt i gang, og på Horsens Teaterfestival glæder vi os til de nye samarbejder.

Samtidig siger vi mange tak for engagement og entusiasme i arbejdet med at lægge forgangne års festivalprogrammer til både Peter og Marie. Det har været berigende at samarbejde med jer omkring programlægningen af festivaler i Horsens - stor tak for jeres arbejde!

Læs mere om dramaturgiatet - og se hvem de øvrige medlemmer er
Læs med om de nye medlemmer på Teateravisen.dk

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk