Maria Suh Andersen er ny festivalkoordinator i Horsens, Foto: Ditte Valente

Skiftedag på Horsens Teaterfestival

04. maj 2018

Horsens Teaterfestival skal have ny festivalkoordinator. Maria Suh tiltræder stillingen d. 1 juni 2018 og overtager jobbet fra Ditte Felding, der har fået nyt job som leder af Teaterhuset Filuren i Aarhus.

Maria Suh kommer til Horsens Kommune med en stor portion erfaring med børne- og ungekultur i rygsækken. Hun har tidligere arbejdet mere end 8 år som kulturkonsulent i Københavns Kommune og været administrativ leder af Teater Hund i København. De seneste par år har hun været involveret i en række kulturprojekter i det jyske. Bl.a var hun i 2017 projektleder ved Moesgaard Museum i Aarhus og projektet MoMU goes Viking, som bl.a. inkl. vandringsforestillingen Orms Rejse. Hun har også været involveret i børnekulturfestivalen Spotlight i Vejle.

I Horsens skal Maria Suh være ansvarlig for både planlægning, afvikling og udvikling af den populære Horsens Teaterfestival:

- Jeg glæder mig utroligt meget til at være med til at køre festivalen videre i den fantastiske ånd, som omgiver den. Jeg ser frem til samarbejdet med de mange frivillige og lokale aktører, som er en kæmpe del af festivalen. Ikke mindst glæder jeg mig til at være med til at formidle børne- og ungeteater af høj kvalitet til borgerne i Horsens og teaterinteresserede fra hele Danmark.

Horsens Teaterfestival fortsætter i 2018 med at sprede aktiviteter og oplevelser ud over mere end de tre festivaldage. Der arbejdes på højtryk for at få de sidste aftaler på plads med nye lokale og internationale legekammerater, der bl.a. skal være med til at lave åbningsforestillingen. Festivalen lover også at arbejdet med anlæggelse af den nye Søndergade ikke bliver nogen hindring for masser af oplevelser og teater i byrummet. De første forestillinger til årets festival kan allerede nu ses på horsensteaterfestival.dk

Horsens Teaterfestival foregår den 14.-16. september 2018 og er en teaterfestival med masser af gratis teateroplevelser til borgerne i Horsens. I 2018 afholdes festivalen for 33. gang.Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk