layoutelementlayoutelement
 
Foto: Mie Neel

Odsherred Teater: Pim and Theo

Anmeldelse skrevet af: Marie Ipsen, 2.g, Horsens Statsskole

Som publikum træder man ind i et engelsktalende univers, hvor man ikke blot er tilskuer, men straks en del af setuppet. 
 
To stole, to mænd og et hvidt omringende gardin, som senere lukker op for et nyt univers, udenfor den meget usædvanlige ovale scene omringet af publikum. En mand blødende ud af hovedet, og en anden med en kniv i maven er rollelisten under det syrede og opslugende univers, man bliver trukket igennem på blot 60 minutter.
 
Rollerne Pim og Theo spilles af Henrik Ipsen og Simon Vagn Jensen, begge fantastiske skuespillere, hvis roller man er 100% bekendt med, når der til slut bliver bukket af til stor applaus. Selvom der kun er to roller, forstår de to skuespillere at fylde ethvert hjørne af scenen ud med deres fantastiske mimik og grafiske scenesetup, og at få alle blandt publikum trukket ind i deres univers. 
 

Som publikum fungerer man som tilskuer i et talkshow, som vidne til to dødsårsager og som medvirkende til en fest. På samme tid er man stærkt underholdt i det humoristiske stykke, mens det giver stof til eftertanke omkring ytringsfriheden.
 
'Pim and Theo' er et gennemarbejdet teaterstykke, som efterlader publikum smilende, undrende og fascinerede over de små detaljer og det opslugende univers. Instruktør Alex Byrne og manuskriptforfatter Mei Oulund har formået at bygget et fantastisk teaterstykke op, som mest af alt minder om et separat univers midt i teateret, som fungerer helt ned til mindste detalje. Og sammen med de to talentfulde skuespillere bliver det et teaterstykke som man ikke må gå glip af!

Indholdsansvarlig Maria Suh, masu@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk