layoutelementlayoutelement
 
Foto: Mie Neel

Odsherred Teater: Pim and Theo

Anmeldelse skrevet af: Olivia Randlev, 17 år, Horsens Statsskole

Allerede ved at træde ind på scenen på Horsens Ny Teater, blev et helt nyt univers opbygget, et univers der blev holdt i live ved hjælp af to galante og dygtige skuespiller.
 
Allerede i løbet af få sekunder af stykkets begyndelse er man ikke i tvivl om, at vi befinder os i skærsilden eller et sted mellem himmel og jord, faktisk allerede når man tager sit første skridt ind på scenen i Horsens, bliver man en del af den forestilling, som vil udspille sig foran ens øjne.
 
I forestillingen møder man to karakterer, som er total modsætninger af hinanden, et fjols og en populær politiker, begge med et blødende sår henholdsvis ved en kniv i maven og et skudsår i hovedet. D
isse 2 karakterer giver, ved hjælp af humor og det absurde, publikum et syn på det at ytre sig. Både i hvad kan man tillade sig at sige som offentlig person, eller hvordan man på en forholdsvis pæn måde forklarer til en anden, at personen er død. Hele dette blev understøttet af en fantastik lys- og lydopsætning, som virkelig hjalp til med at skabe et helt nyt univers. 
 
For at komme til sagens kerne: WOW, sikke en forestilling, med en perfekt balance mellem det absurde og det realistiske, og hvor alle ens sanser blev godt og grundigt tilfredsstillet

Indholdsansvarlig Maria Suh, masu@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk