layoutelementlayoutelement
 
MishMash: Romeo & Juliet (Foto: Anders Kron)

MishMash: Romeo & Juliet

Anmeldelse skrevet af: Signe, gymnasieelev på Horsens Statsskole

Spændende og livligt

Romeo og Juliet er to unge teenagere som møder hinanden til en fest, hvor de forelsker sig i hinanden, men fordi der er en strid mellem de 2 familier Monteguess og Capulets kan de ikke være sammen. Men de prøver alligevel at holde fast i kærligheden til hinanden uden at familierne skal ødelægge det for dem, det ender desværre tragisk og de dør derfor sammen.

Til selve forestillingen er det eneste der bliver brugt en hvid baggrund og dem selv, der er altså ingen rekvisitter. Det eneste de behøves for at skabe et fantastisk teaterstykke er hinanden, deres timing er helt perfekt og de ved hvor de står i forhold til hinanden, det er virkeligt noget man kan beundre.

Stykket varede 40 minutter og foregik på engelsk. Deres stykke var hylende morsomt og var inspireret af spillestilen commedia dell’arte som var med til at give det en sjov vinkel. De overdrev også i deres kropssprog og de forstår at skabe et fantastisk teaterstykke. Fordi der ingen rekvisitter var, blev de nød til at lave forskellige skulpturer igennem deres kropssprog de havde en stor udtryksevne.

Alt i alt en fantastisk forestilling som virkelig fik smilet frem på mine læber.

 
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk