layoutelementlayoutelement
 
Uppercut Danseteater: Ugly Douglas (Foto: Mathias Foley)

Uppercut Danseteater: Ugly Douglas

Anmeldelse skrevet af: Camilla, gymnasieelev på Horsens Statsskole

Jeg var inde og se Ugly Douglas søndag den 18/9 klokken 11:30. Ugly Douglas er et danseshow med fire mænd, meget muskelløse fire mænd. Hele stykket er bygget op om ”Den grimme ælling” som er skrevet af H. C. Andersen, den var bare blevet lavet lidt om, så den var lidt mere moderne.

Hele teater stykket startede med at der kom en mand op på scenen hvor han så fortalte hvad det var for et stykke, hvem der var med i det og hvilken type teater stykke det var. Jeg synes personligt selv det var en rigtig fed måde at starte det på, det gav os en mulighed for at forstå hvad der skete. Da det var et danseshow, så sagde de ikke noget i stykket, kun lyde, musik og sådan, så det var rigtig vigtigt at det startede på den måde, at han lige gav os lidt info omkring hvad det var for noget.

Det hele startede med at de pludselig slukkede lyset, men efter måske 10 sekunder tændte de lyset igen, det var faktisk rigtig sjovt de gjorde det på den måde, de gjorde det et par gange, det er ligesom for at vise os at der sker noget nyt i historien, at de kommer lidt videre.

De fire drenge spillede alle sammen den grimme ælling og de spillede alle sammen den gruppe som var lidt imod den grimme ælling. Historien gik meget ud på at være tilfreds med sig selv og have det godt med sig selv.

Hele stykket igennem var den grimme ælling ude fra gruppen, den havde ikke det samme seje tøj på som de andre, havde ikke de samme fede sko på, dansede ikke lige så godt som de andre, men i slutningen har de alle sammen samme tøj på, samme sko på, de endte stykket med at køre sammen i bil, hvor det så selvfølgelig også kom en dans ud af det.

Jeg synes det var et virkelig fedt stykke teater, har været inde og se et par stykker, men har aldrig set et danseshow, så det var vildt fedt at se at man kan lave et stykke uden at sige noget, men alligevel komme ud med en forståelse af det hele.

 
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk