layoutelementlayoutelement
 
Teateriet Apropos & Teaterhuset Filuren: Welcome to the internet (Foto: Per Pedersen)

Teateriet Apropos & Teaterhuset Filuren: Welcome to the internet

Anmeldelse skrevet af: Mathias Roed Skovvang Nielsen, gymnasieelev på Horsens Statsskole

"Welcome to the internet" er et fantastisk stykke, som opstiller nogle scenarier af virkeligheden. Stykket handler blandt andet om hvordan internettet kan påvirke vores hverdag, og hvordan det kan påvirke os som mennesker. Stykket bygger på en del komedie, men ind imellem er der dog også en tragisk del ved stykket. Det komiske ved stykket fortolker jeg som, at der er mange gode ting ved internettet, som vi skal huske på når vi dømmer internettet. For internettet har også sine dårlige sider. Eksempelvis tør man nogle gange lidt mere på internettet end i virkeligheden, og nogle gange kan man måske ikke helt få ro i hovedet fordi ens mobil pinger, dinger og larmer. Disse problemstillinger sætter stykket stor fokus på.

De tre skuespillere, der er med i stykket, er utrolige gode til at inddrage publikummet. De trækker os med i stykket både bogstavlig talt, og på den psykiske måde. Når de spiller en karakter, føler man virkelig med de karakterer de bliver spillet. De både udtrykker sig utroligt godt med deres kropslige sprog, og de er generelt ikke bange for udtrykke sig. Hvis en karakter har det dårligt og er vred, råber de højt og ødelægger ting, de bliver næsten et med deres karakter, og dette er jeg helt vild med. 

Jeg vil anbefale alle unge mellem 13-20 år, at se dette fænomenale stykke, for der er nemlig nogle gode værdier man kan lærer af det.

 
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk