The INVASION - en teaterintervention i gadebilledet af slovenske LJUD 2015 (foto: Hanne Nielsen)

Program

Se eller gense programmet for Horsens Teaterfestival 2018 her. 


I 2018 satte vi ud over højt kvalitetsniveau og genrespredning fokus på scenografi, lys og 'fortællende rum'. Vi indgik samarbejde med Horsens Kunstmuseum for at kunne programsætte forestillinger, der kræver lidt længere spilleperiode end to-tre festivaldage.

Horsens Teaterfestival co-producerede igen en skræddersyet festivalåbning i samarbejde med internationale og danske kunstnere. I 2018 var åbningen flyttet til Caroline Amalie Lund, lokalt bedst kendt som "Lunden", foran kunstmuseet. 

Udover åbning og det danske forestillingsprogram var det muligt at opleve spansk gæstespil og et væld af andre festivaloplevelser.

Gå på opdagelse i festivalprogram for 2018 - tryk på ikonet hernedenfor - rigtig god fornøjelse!

Printvenligt festivalprogram 2018

Hvordan sammensættes programmet?
Den overvejende del af programsatte forestillinger er nyproducerede forestillinger, der har haft premiere indenfor det sidste år, og som er set og anbefalet af dramaturgiatet som nogen af de store teateroplevelser i den kommende sæson.

Programmet indeholder også wildcards - forestillinger produceret i perioden mellem Aprilfestival og september. De vælges på en formodning om, at netop disse vil være værd at bemærke. 
Der er ofte også plads til et mindre antal klassikere.

Sidste programmøde afholdes søndag under Aprilfestival.
 

Gå på opdagelse i 'bladreudgaver' af tidligere års programmer herHorsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk