layoutelementlayoutelement
 
Foto: futura Tittaferrante

Alessandro Sciarroni: JOSEPH_Kids

I JOSEPH_kids er der bare én performer på scenen. En mand alene med sin bærbare computer. Han forsøger at finde ud af, hvordan han kan bruge sit eget levende billede optaget live på webkamera. Optagelserne af performeren bliver projekteret, forvrænget, dubleret og dekonstrueret ved hjælp af enkle videoeffekter fra en helt almindelig bærbar. Ved hjælp af projektioner, musik, dans og bevægelse skabes store kunstneriske øjeblikke, der kalder på smil, fremtvinger grin og inviterer til eftertænksomhed. 

Forestillingen er skabt for at indbyde til og vise børn og voksne, at teknologisk hverdagsgrej kan være et redskab til kreativ leg og et sted at eksperimentere med kunsten og dens rammer for at skabe sceniske rum. 

Performere: Michele Di Stefano & Marco D’Agostin
Idé & Instruktion: Alessandro Sciarroni
Dramaturgisk konsulent: Antonio Rinaldi
Co-produktion: Armunia/Festival Inequili 

Alessandro Sciarroni er Italiensk performer, koreograf og instruktør, med en baggrund indenfor billedkunst. Hans værker bliver vist på festivaler og danseteatre og præsenteres også på museer og gallerier verden over. I 2012 begyndte han at lave længerevarende forestillinger, der blander morderne dans og performance, der i en stærk konceptuel ramme sætter et stærkt følelsesmæssigt aftryk i publikum.
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk